Forgácsoló üzem

A forgácsoló üzemben lehetőség van kis és nagy darabszámban történő sorozatgyártásra. A maró gépek, egyetemes esztergák mellett, a 2008-ban és 2009-ben vásárolt új CNC gépek és megmunkáló központ segítségével lehetőség van a legösszetettebb forgácsolási munkálatok nagypontosságú elvégzésére.

Asztalos üzem

Az asztalos, modellépítő üzemben, felhasználva partnere, a Wendt Modellbau GmbH ipari modellezés terén szerzett több mint 150 éves tapasztalatát, ellenőrző, jelölő és összeállító sablonokat és modelleket gyárt képzett szakembereivel az autógyártók 3D rajzai alapján.

Mérőszoba

Külön mérőszobában, nagy precizitású mérőgépekkel tudjuk biztosítani gyártmányaink, modelljeink, sablonjaink tökéletes pontosságát.

Lakatos üzem

A cég szerszámgyártó üzemében saválló anyagból vulkanizáló szerszámokat gyárt, melyekkel nagy sorozatszámú alakos gumicsövek készíthetők.

Célgép gyártó üzem

A célgép gyártó üzemünkben félautomata és automata, valamint kézi szerelőgépek tervezése, gyártása folyik.

Csarnok I.

2013 épült, modern 1350 m2 alapterületű, kétszintes ipari csarnok. Itt találhatóak az irodahelyiségek, a lakatos üzem, az összeszerelő üzem, a forgácsoló üzem, az asztalos üzem, a mérőszoba és az alapanyag és alkatrész raktárak.

Csarnok II.

A Marostech Kft. 2013-ban pályázatot nyújtott be és nyert el a Dél-alföldi Regionális Operatív Program keretében a DAOP-1.1.1/E-12-2013-0072 azonosító számú projektjével.